24-27 серпня 2018р. у комплексi «Спортіум» відбудеться фінал ювілейної XX Студреспубліки

24-27 серпня 2018р. на Чорноморській косі, під Очаковом, на узбережжі Чорного моря (Миколаївська обл., Очаківській р-н, курорт Чорноморка, комплекс «Спортіум») відбудеться фінал ювілейної XX Студреспубліки під лозунгом «ХХ років для України – Покоління Республіки».

20 років поспіль разом із провідними інтелектуал(к)ами гуртуємо відважних і небайдужих молодих людей і працюємо над тим, як спільно будувати мирне і прогресивне майбутнє для України та світу.

Ювілейна тема «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті» – про дуже наболіле. Долучайтеся!Реєструйтеся онлайн!

Фінал Міжнародної програми «Студентська республіка» — наймасштабніша, найінтелектуальніша щорічна молодіжна громадська подія в Україні з унікальним для світу форматом. Імпровізована держава збирає кожен рік близько 1000 учасників із України та з-за кордону. ХХ Студреспубліка – це насичена енергетикою поступу зустріч випускників і зовсім новеньких, аби поєднати досвід, знання, креатив і молодість задля модернізації України та світу. Кожен тут може розкрити себе, іноді в зовсім незвичній іпостасі: чи в глибокій розумовій роботі, чи в драйвових суб-фестах, які тривають нон-стоп, чи в спілкуванні з прекрасними людьми з усіх регіонів.

Докладнiше читайте на сторiнцi сайту “Студреспублiки

Коментарі відсутні

Залиште Ваш коментар

thirteen + eight =

В гору