XVII Міжнародний турнір з карате «Кубок Чорного моря 2018» в м. Одесі

29-30 вересня 2018 року в м. Одесі клуб «Тигрьонок» разом із Українською Федерацією карате провели XVII Міжнародний турнір з карате «Кубок Чорного моря 2018».

Цього року в турнірі прийняли участь 38 команд та більш ніж 700 спортсменів. «Кубок Чорного моря» є одним з найпопулярніших турнірів в Україні, який було проведено вже в 17-й раз.

В 2018 році вперше в історії цього турніру було розіграно 3 загальнокомандних кубки із призовим фондом в категоріях 6-11 років – 5000 грн, 12-17 років – 7500 грн, 18 років та старше – 10000 грн.

Цього року перший раз не було жодного іноземного спортсмена, тому турнір став внутрішнім всеукраїнським.

За підсумками двох днів перше місце серед спортсменів 6-11 років виграла команда Дениса Криловського «Легіон», клуб «Тигрьонок» зайняв перші місця в загальнокомандних заліках серед  спортсменів 12-17 років і серед дорослих.

Також традиційно було розіграно великий загальнокомандний кубок, який виграв клуб «Легіон».

Крім того, турнір пройшов дуже красиво – красиві поєдинки, дуже гарний зал та яскраве нагородження завдяки конфетті, яке розліталося над усіма призерами.

Сподіваємося, що наступного року учасників легендарного турніру «Кубок Чорного моря» стане більше і він знову отримає статус міжнародного.

Дитячий спортивно-оздоровчий комплекс «Спортіум» новий партнер Української Федерації Карате. За результатами турніру «Кубок Чорного Моря» володарями  Sportim Trophy стали Запорожченко Ганна золота та срібна медалі та Криловський Юрій 2 золоті медалі. Переможці отримали цінні подарунки від компанії партнера та увійшли до числа претендентів на Головний приз путівки на відпочинок у Дитячому спортивно-оздоровчому комплексі «Спортіум».

Партнер Української Федерації Карате компанія EcoFactor Hub презентувала 20 Сертифікатів номіналом по 500 USD кожний переможцям дорослих категорій, в тому числі майбутньому учаснику Чемпіонату Світу Кулік Віталію. Нагороджено організатора турніра і головного суддю турніру О. Негатурова та О. Коханця.

Коментарі відсутні

Залиште Ваш коментар

five × five =

В гору